ETAPELE UNUI PROCES DE DESIGN INTERIOR

Pași de urmat

  1. Contact inițial
  2. Discuție preliminară
  3. Transmitere ofertă și termen de livrare proiect
  4. Semnare contract
  5. Întâlnire pentru înțelegerea nevoilor și preferințelor
  6. Propunere amenajare
  7. Ajustare propunere
  8. Livrare pachet de design

 CE VEI PRIMI ÎN PACHETUL DE DESIGN? 

În pachetul de design îți voi oferi un concept pentru fiecare încăpere, iar acesta îți va fi prezentat sub forma unor randari 3D realiste, similar cu proiectul pe care ulterior îl vom implementa. Iți voi oferi planul de iluminat conform cu necesitățile impuse de proiectul de design, schițele mobilierului la comandă, planul de amplasare al mobilierului, stereotomia ceramicii din bai, și desigur lista de cumpărături.

La final voi fi acolo pentru a așeza la locul lor ultimele detalii și decorațiuni. În plus îti voi fi alături la fiecare pas pentru că și eu îmi doresc să văd proiectul dus până la capăt în cel mai mic detaliu, uneori mai mult decat tine!

CONCEPT RANDARE 3D

REZULTAT FINAL – REALITATEA

SCHIȚĂ ELECTRICE

SCHIȚĂ  MOBILIER LA COMANDĂ

CUM FUNCȚIONEAZĂ BUGETUL 

Stabilirea bugetului

Încă din prima noastră întalnire vom stabili care este bugetul alocat de tine pentru amenajarea interioară, pentru reconfigurarea spațiului și a locuinței tale.

Experiența mea, alături de partea artistică a proiectului,  îmi permite să ne încadrăm în bugetul tău și să-l folosim la maxim. Daca nivelul acestuia nu este în concordanță cu dorințele și așteptările tale, voi avea grijă ca prin discuții să găsim armonizarea și soluțiile optime.

EXEMPLU BUGET 1

EXEMPLU BUGET 2

ORIUNDE ÎN ROMÂNIA

Design online

Dorești să colaborezi dar nu ești din Targu Mureș? E ok!

Suntem în era în care tehnologia ne apropie și ne permite să comunicăm eficient și rapid din orice colț al țării sau chiar al lumii.

În anii de experiență am gestionat și finalizat proiecte la distanța, în care am făcut cunoștință doar cu planurile spațiilor de amenajat și cu profitul virtual al clientului.

Proiecte realizate online

ALBA IULIA

CLUJ – NAPOCA

BUCUREȘTI

CUM PROCEDĂM?

Ținând cont că programul meu este foarte încărcat și mă dedic clienților mei, pentru a fi eficienți vom stabili câțiva pași pe care trebuie să îi facem pentru a începe o colaborare.

După ce voi primi o cerere de oferta – cu detalierea solicitării și planurile spațiilor de amenajat – pe emailul oferte-design@simonette.ro voi trimite oferta financiară și termenul posibil de realizare. Daca agreem acestea vom avea o prima intalnire in care vom discuta toate detaliile colaborarii si vom stabili pasii urmatori.