CE SPUN CLIENȚII?

Pentru mine fiecare proiect este o călătorie în care pasiunea pentru designul interior se împletește armonios cu viziunea și dorințele clientul.

Am adunat câteva testimoniale care vorbesc de la sine despre rezultatele și gradul de satisfacție al clienților.

COTTON CANDY

“Eram doi tineri la început de drum cu vise mari, oarecum în necunoștiință de cauză a tot ce înseamnă o construcție de la zero. Nu am fi făcut nimic fără ajutorul de necontestat al OMULUI Simona Ungurean, care este dincolo de profesionalism, pasiune, consacrare și muncă asiduă. Pasiunea poate lua multe forme, iar pasiunea pentru design este la alt nivel când vine vorba de Simona. Vă mulțumim că ne-ați acompaniat pe acest drum, iar acum ne putem bucura din plin, în 3! ❤️”

Livia L.

Light Mood House

“Ne-am dorit cel mai tare să ne simțim „acasă”. Ne-am dorit o locuință minimalistă, ușor de întreținut, în care să se regăsească simplitatea, alegând în același timp câteva piese de efect care nu își vor pierde valoarea în timp. Colaborarea cu Simona a fost o mare plăcere și îi mulțumesc pe această cale pentru că a avut răbdare să ne cunoască cu adevărat pentru a face împreună casa visurilor noastre. Trebuie să recunosc că oaza mea de relaxare este baia, în timp ce colțul preferat al soțului este terasa cu vedere la peretele realizat din nucul bunicilor.”

Olimpiu O.

CLINICA ArtMED

“Îți mulțumim pentru tot ajutorul! Ești de nota 10+++! Sperăm să te bâzâim iar în câțiva ani (nu multi):*”

ArtMED

NUANȚE DE BLEU

“Au trecut doi ani de când ne-am mutat în noul nostru apartament, proiectat de Simona, și de fiecare dată când ajungem acasă ne oprim un moment să ne uităm în jur și încă nu ne vine să credem cât de bine a ieșit totul! Ne pare rău doar că nu mai avem camere de decorat, abia așteptăm să colaborăm din nou!”

Anca H.

FUNKY FUSION

“Rezultatul acestei colaborări este că ne simțim răsfățați în propria casă. Lucrurile sunt atât de bine gândite și așezate incât totul arată foarte bine chiar și în momentele când e dezordine. Musafirii, deasemenea se simt foarte bine la noi.”

Dana S.

“Adevărul e că a ieșit foarte bine. Exagerat de bine, după părerea mea :).”

Marian S.

VERDE CRUD

“Am colaborat cu Simona de trei ori: pentru primul meu apartament, pentru modificarea apartamentului după nașterea primei mele fiice și pentru noua mea casă. De fiecare dată m-a surprins, intuindu-mi nevoile și găsind soluții la implementarea cerințelor mele. Designurile propuse au fost întotdeauna pe gustul meu și a avut multă răbdare să asculte și să explice de ce o idee era bună sau mai puțin bună. Acordă o mare atenție detaliilor, are idei excelente, urmărește îndeaproape implementarea proiectelor și are grijă să respecte bugetul alocat. O recomand oricui dorește să trăiască într-o casă confortabilă, amenajată cu bun gust, cât și foarte bine organizată.”

Alina R.

APARTAMENT BRIGHT

“În 2013, căutam un designer de interior care să-și poată folosi magia pentru a transforma o casă în căminul nostru iubit, cu un buget redus. Am dat peste site-ul Simonei și am fost impresionați de portofoliul ei. După câteva emailuri și apeluri telefonice, Simona nu doar că ne-a impresionat, dar a depășit provocarea noastră de a lucra cu un buget redus. A combinat culori și texturi minunate în designuri unice și delicate și a creat căminul nostru practic și confortabil. Am văzut lucrările altor designeri de interior din regiunea noastră, dar niciunul nu a avut atingerea ei delicată și grijă pentru detalii. O recomandăm cu căldură.”

Carmen C.