În mijlocul agitatiei urbane, un apartament cu doua camere a fost amenajat pentru a aduce functionalitate maxima dar si o atmosfera relaxanta cu scopul de a fi inchiriat pentru una sau doua persoane.

Tema comuna a apartamentului este finisajul aspect mesteacan, ce se regaseste in fiecare incapere in diferite zone.

In zona de zi, pardoseala aspect chevron alaturi de mobilierul aspect mesteacan, compenseaza prin caldura lor, griul modern a mobilierului de bucatarie. Bucataria fiind foarte generoasa, a permis ca ca o latura a ei sa camufleze masina de spalat haine si uscatorul. Albastrul deschis aduce pata de culoare ce inveseleste atmosfera alaturi de plante naturale dar si uscate. Spatiul generos a permis amplasarea atat a unei peinsule cu zona de bar cat si a unei mese de dining.

Finisajul mesteacan continua si in baie, de data aceasta cu o gresie aspect chevron de lemn. Textura calda ne face sa uitam ca finisajele sunt de fapt din gresie ceramica. Desi este o baie mica, functional am reusit sa integram atat o cada eleganta cat si un dus functional.

In dormitor, finisajul aspect mesteacan se regaseste in tapetul ce imita o impletitura din lemn. Un dulap generos completeaza partea functionala a apartamentului.

In final, apartamentul reuseste sa creeze un sanctuar in mijlocul agitatie urbane.

Designer – Simona Ungurean
Fotografii – Simona Ungurean